Hvad er målet med et stress håndterings forløb?

– at du oplever at selvkontrol og livsglæde vender tilbage!

Stress symptomer er en reaktion  – og altså udløst af noget. Egentlig kan symptomerne forstås som en sund reaktion på noget, der er blevet usundt at byde dig selv. Sådan set er det effektivt, at kroppen “kalder” højere og højere indtil du kan “høre” at forandring er nødvendigt.

I behandlingsforløbet vil du få klarhed over hvad det er, du reagerer på og hvad du skal gøre.

Du får professionel hjælp til at foretage den forandring, der er nødvendig, for at standse skaden som stress gør på dig – både fysisk og socialt.

Vær obs! Stress kan blive livstruende og der er en bedre vej for alle.

Et stress håndterings forløb kan laves som en løsning med en samlet pris, så f.eks. din arbejdsgiver har beslutningsgrundlag for at dække udgiften. Jeg følger dig tæt i de første uger, hvor du skal igangsætte stabilisering af din situation.

NADA behandling kan anvendes som en del af processen, for at din krop begynder at hele sig selv og genskabe balance i dit energisystem. Læs mere om NADA.

Stresstest: Klik på den blå tekst og test om du er stresset. Randi Thomsen er certificeret stress behandler hos Forebyg Stress.

Hvis din test ligger i toppen af HØJT STRESSNIVEAU så er mit kærligste råd – få professionel støtte til håndtering af stress. Kontakt din læge og du er velkommen i et stressforløb samtidig.