Randi Thomsen
PSYKOTERAPEUT MPF & SUPERVISOR

Stresshåndtering

Hvad er målet med et stresshåndteringsforløb?

– at du oplever at selvkontrol og livsglæde vender tilbage!

Stressymptomer er en reaktion – og altså udløst af noget. Egentlig kan symptomerne forstås som en sund reaktion på noget, der er blevet usundt at byde dig selv. Sådan set er det effektivt, at kroppen “kalder” højere og højere indtil du kan “høre” at forandring er nødvendigt.

I behandlingsforløbet vil du få klarhed over hvad det er, du reagerer på og hvad du skal gøre. Et forløb er typisk afgrænset til 5-8 konsultationer, der vælges, for at håndtere den akutte stresstilstand. Du får professionel hjælp til at foretage den forandring, der er nødvendig, for at standse skaden som stress gør på dig – både fysisk og socialt.

Vær obs! Stress kan blive livstruende og der er en bedre vej for alle.

Et stresshåndteringsforløb kan laves som en løsning med en samlet pris, så f.eks. din arbejdsgiver har beslutningsgrundlag for at dække udgiften. Dit forsikringsselskab vil muligvis dække forløbet. Jeg følger dig tæt i de første uger, hvor du skal igangsætte stabilisering af din situation.

Randi Thomsen er certificeret stressbehandler hos Forebyg Stress.

Hvis du tager en stresstest og er i HØJT STRESSNIVEAU, så er mit kærligste råd – få professionel støtte til håndtering af din situation. Kontakt din læge og du er velkommen i et stressforløb samtidig.

Jeg tilbyder stresshåndteringsforløb i min praksis i Aalborg.

stresshaandtering

Randi Thomsen

Psykoterapeut MPF

Siden 2016 har jeg arbejdet som privat, fuldtidspraktiserende psykoterapeut og parterapeut MPF. Derudover har jeg en baggrund som socialpædagog med 10 års tidligere erfaring inden for støtte til unge og voksne med psykiatriske diagnoser.

Jeg har erfaring fra flere hundrede par- og individuelle terapiforløb. Hvad du/I end måtte have behov for at tale om, så vil mit udgangspunkt være at møde dig/jer med nærvær og kontakt.