Randi Thomsen
PSYKOTERAPEUT MPF & SUPERVISOR

Erhvervsterapi

–  for virksomheder der fremmer trivsel, imens bundlinjen er i fokus

I kunne være en virksomhed med aktivt fokus på at undgå farlig stress i lederteamet. Det kræver tid og kvalifikationer at leve op til en ansvarlig værdipolitik, der omhandler psykologisk sundhed og trivsel – den opgave kan løses af ekstern konsulent med de rette kompetencer indenfor psykologisk sundhed. Jeg har mange års erfaring her.

Erhvervsterapi er til ledere og selvstændigt erhvervsdrivende. Det er mennesker med højt ansvarsniveau og nøglefunktioner. Formålet med Erhvervsterapi er at prioritere lederens mentale og følelsesmæssige velvære. Erhvervsterapi skal fremme lederens trivsel og håndtering af det personligt aktuelle. Erhvervsterapi er et bæredygtigt fokus på arbejdsglæde og livskvalitet i virksomhedens ledelsesfelt.

Erhvervsterapi handler om at tackle arbejdsrelaterede udfordringer eller private temaer, der påvirker trivslen.

Hvordan foregår erhvervsterapi?

Som erhvervsterapeut arbejder jeg primært med enkeltpersoner. De fleste foretrækker at komme til mig på klinikken – et anonymt sted. Vi har en fuldstændigt fortrolig samtale.

Ofte hører jeg: ”det er utroligt, hvad det betyder at stoppe op og få talt om, hvordan jeg trives og navigerer – jeg udvikler mig – jeg er blevet en bedre leder og endnu vigtigere … en bedre familiefar”.

Jeg anvender min brede kompetencebaggrund af metoder og interventioner. Altid individuelt tilpasset.

Tidlig indsats og forebyggelse betaler sig

Der er et helt menneske bag enhver titel – uanset niveau i organisationen. I menneskers liv opstår kriser:

  • alvorlig sygdom – egen eller nær familie
  • dødsfald i nær familie
  • skilsmisse
  • mistrivsel af andre årsager

Kriser påvirker naturligvis vores handlinger og indstilling på jobbet. Det er så naturligt og forventeligt.

Man kan føle sig inkompetent til samtaler, der støtter en leder i en alvorlig livssituation. Men samtidig er man fuldt opmærksom på, at lederens trivsel og performance er ændret markant. Jeg har kompetencerne til samtaler om psykologisk sundhed.

Jeg tilbyder erhvervsterapi i min praksis i Aalborg.

erhvervsterapi og coaching

Randi Thomsen

Psykoterapeut MPF

Siden 2016 har jeg arbejdet som selvstændig på fuld tid. Jeg er uddannet psykoterapeut MPF, certificeret stresscoach og supervisor med omfattende erfaring inden for pædagogisk vejledning af voksne i mere end 10 år. Min oprindelige profession strakte sig over 16 år inden for salg og service, inklusive ledelseserfaring som teamleder i SAS Callcenter.

Denne sammensmeltede ekspertise danner grundlaget for mine 1-1 samtaler, der fokuserer på komplekse tilstande som stress, chok og krise. Min erfaring med erhvervsterapi viser, at ledere med højt ansvarsniveau opnår betydelig værdi ved at indgå i en professionel relation, hvor de reelt kan give slip og skabe plads til det, der i øjeblikket er udfordrende og dybt personligt.

Målet er altid at skabe klarhed, glæde og livsenergi, der kan strømme frit i livet igen. Læs mere om Randis baggrund.