RT021

Randi Thomsen

Randi er privat, fuldtids praktiserende Psykoterapeut siden 2016, MPF ceritficeret Psykoterapeut og Socialpædagog med 10 års tidligere erfaring i støtte til unge & voksne med psykiatriske diagnoser. Oprindelig baggrund i salg og kontor.

Hun har erfaring og uddannelse til behandling af reaktioner på traumer og stress. Tilgangen er inspireret af den anerkendte SE-metode (Somatic Experience) samt EMDR-teknik fra Chok Release – med fokus på mulige sammenhænge mellem det, der er lidelses fuldt og traumatiske, fastlåste oplevelser som chok, ulykker, overgreb og overvældende indtryk i opvækst.

Randi er efteruddannet i traume-terapi til ofre for seksuelle overgreb og gruppebehandling hos Center for Incestterapi, chefpsykolog Lars Sørensen og Chok Release Practioner uddannet hos Nadia Ferhat.

2022 certifikat – grunduddannelse som relationel biologisk traumeterapeut hos cand. psych. Ulla Rung Weeke.

2022 certificering og supervisor uddannet hos Peter Kofoed – Neuroaffektiv tilgang i supervision.

2016 Uddannet i øre-akupunktur behandling hos NADA-Danmark.

Randi er Integral Psykoterapeut fra ID Academy. Integral terapi omfatter den samlede helhed omkring dig – intet udelukkes. Dvs. at selv dit forhold til det åndelige kan være i terapien, hvis det bliver relevant og meningsfuldt for dig.

Fagligheden vedligeholdes gennem supervision, Psykoterapeutforeningen og fortløbende erfaringsbaseret undervisning på Vækstcentret omkring tantriske energier i parforhold og meditation.

Udgangspunktet er,  at vi har enorme ressourcer til at hele os selv og hinanden, når undertrykt energi sættes fri.

”Psykisk smerte sidder i krop og nervesystem og skal mødes der. At kunne tale sammen er vigtigt, når mennesker mødes, men samtalekontakten udgør kun toppen af isbjerget” citat fra en inspirerende bog, der hedder “Skam” af Lars Sørensen